Vi tilbyder

Fødselsforberedelse

I samarbejde med jordemoder Tara Ravn og Naturlig Fødsel tilbyder jeg fødselsforberedelse med fokus på sang.  Vi samler gravide på små hold af syv deltagere, der skal føde indenfor samme periode. Vi gør meget ud af at skabe et trygt rum til at udforske stemmens kraft, både med intuitiv sang og egne sange I har med. Vi gennemgår forskellige muligheder for at synge igennem de forskellige faser i fødslen.

Der er også tid til at vende andre ting der optager dig i din graviditet med en erfaren og lyttende jordemoder. Læs mere om Taras arbejde her.

Forløbet varer 3 x 3 timer hos Naturlig Fødsel i hyggelige omgivelser på Islands Brygge. Dem, der ønsker det, opfordrer vi til at fortsætte cirklen på egen hånd med møder med sang frem til fødslen.

Pris 2100 kr.

Kontakt os her for at høre, hvornår nye hold starter op.

 

Er du gået over termin eller venter du på igangsættelse?

Den indre psykiske modning og forberedelse på at gå i fødsel starter lang tid før, veerne begynder at melde sig. Vi styrker det, der skal gøre dig klar til fødslen med nænsom, intuitiv sang og hjælp og støtte til at synge sig klar. Det er muligt at have partner, fødselshjælpere og syngehjælpere med.

En session varer 1 ½ time sammen med jordemoder Tara Ravn og syngehjælper Randi Kjær, enten hjemme hos dig selv eller hos Naturlig Fødsel på Islands Brygge.

Pris 800 kr.

Kontakt os her.

 

Foredrag

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om at blive sunget til verden – et foredrag med mange fortællinger og sange.

Pris 5000 kr.

Kontakt mig her.